Ознака: Цар Борис III

Траат партиските препукувања за бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“

Владејачката партија СДСМ бара претседателот на ВМРО-ДПМНЕ да објасни како е поврзан со претседателот на бугарскиот клуб во Охрид „Цар Борис Трети“. Од СДСМ прашуваат...