Ознака: Бајрам Положани

Судијката Маргарита Николовска избрана за претседателка на работната група за уставните...

Работната група за подготвување на предлог иницијатива за потребата од измени на Уставот на Македонија денеска одржа констититутивна седница.  Членовите, како што соопшти Министерството за...