Ознака: антикорупциска програма

Квантитативен пристап има, ќе се исчекори ли и квалитативно антикорупциски

Констатацијата за постоење на седум агенции чија намена е борба против организираниот криминал и високата корупција предизвикува логично прашање што може повеќе квалитативно да...

Судскиот совет ќе превенира и открива корупција во судството со антикорупциска...

Судскиот совет на денешната седница ја усвои Програмата со акциски план за превенција и следење на корупцијата во судството која треба да придонесе намалување...