Ознака: Академска церемонија

Академска церемонија за Јордан Плевнеш во Пантеон Асас Париз

Во очи на празникот Светите Кирил и Методиј, сесловенските просветители и Заштитниците на Европа, на парискиот Универзитет Пантеон Асас, дел на париската Сорбона се...