Ознака: 40 отсто

СЗО: До крајот на годината нема да ја оствариме целта од...

Светската здравствена организација (СЗО) нема да ја исполни својата цел до крајот на годината во секоја земја да бидат вакцинирани 40 отсто од населението,...