Ознака: 13 Ноември

Oддадена почит на борците кои го ослободија Скопје

По повод одбележувањето на 78-годишнината од ослободувањето на Скопје, владина делегација составена од министрите за правда Никола Тупанчески, и за локална самоуправа Ристо Пенов...