Ознака: „Џетро Тал“

Рок-машината „Џетро Тал“ сѐ уште му пркоси на времето

Завршницата на скопскиот концерт ја обележија изведбите на антологиските песни „Aqualung“ и „Locomotive Breath“, кога се случи вистински музички земјотрес во СРЦ „Кале“, кој...