Ознака: ЈП Паркинзи на општина Центар

Услугите на ЈП ПОЦ следниве две недели ќе се користат по...

ЈП Паркинзи на општина Центар согласно новонастанатата ситуација со коронавирусот и донесените одлуки и препораки од Владата на РСМ, од денес воведува превентивни мерки...