Ознака: штедилница

Голготата на штедачите трае и по 23 години од банкротирањето на...

На денешен ден, пред точно 23 години, во далечната 1997 година, на 7 март, престана да работи штединицата и менувачница, ТАТ од Битола. Токму на...