Ознака: чифлиганец

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со...

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството...

Чифлиганец демантира дека барал дуќан од Камчев

Сопственикот на градежната компанија „Адора“, Ванчо Чифлиганец, кој беше споменат од страна на Орце Камчев во објавените разговори за случајот „Рекет“ ги демантира наводите...