Ознака: целулит

Намирници што се најголеми виновници за појавата на целулит

Иако целулитот е сосема нормална појава кај жените, на некои особено им пречи тоа и се трудат да се ослободат од него. Постојат неколку...

Како да го намалите целулитот без да платите за скапи третмани

Нега и убавина Целулитот е многу чест кај жените. Тешко е да се избегне и откако ќе се појави, нема начин целосно да се отстрани,...

Нега и убавина – Упорност, бршлен и масажа против целулит

За да го победите целулитот, нападнете го од сите страни, но никако со агресивни препарати и третмани. Најдобри и трајни резултати дава комбинацијата на...