Ознака: Трајан Мартиновски

Собир во чест на Трајан Мартиновски

Поголема група поети, издавачи, пријатели и почитувачи на неговото дело, денеска организираа чествување за Трајан Мартиновски, член на ДПМ, поет, писател, есеист, новинар, роден...