Ознака: стабилна сосотојба

Состојбата во општините Дебар и Центар Жупа е стабилна

Стабилна е безбедносната состојба во општините Дебар и Центар Жупа. Во изминатото деноноќие, на целото подрачје на двете општини каде е прогласена кризна состојба...

Тројцата пациенти со коронавирус се во стабилна состојба

Министерството за здравство информира дека состојбата на двајцата сопружници заболени од коронавирусот, кои се хоспитализирани на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, е...