Ознака: Снимен

Снимен документарецот „Возот кој никогаш не дојде“

Продолжува соработката помеѓу ансамблот „Македонија“, продукцијата „Аристон“ и „Проспериум филмс“. Откако во 2020 година беше сниман краткиот документарен филм „Овчеполско оро“ во дворот на...

Снимен документарецот „За овчеполските работи“

Снимен е документарен филм „За овчеполските работи“, во продукција на „Аристон“, за кој наскоро се очекуваат промоција и изложба. - Полека но сигурно Овчеполието станува...