Ознака: „Смат“

Хардкор-бендот „Смат“ и раперката Мими Мерцедез доаѓаат во Дојран

Најголемиот летен музички фестивал во Македонија, „Д фестивал“, продолжува со претставување на музичките изведувачи што ова лето ќе застанат на фестивалските бини во Дојран,...

„Тие се насекаде“ на „Смат“ ќе прозвучи на Денот на победата

Македонскиот металкор-бенд „Смат“, основоположник на овој стил во регионот, по точно пет години работа на новиот материјал, промотивно ќе го претстави пред јавноста своето...