Ознака: септички јами

Закана од корона и од септички јами

ПАНДЕМИЈАТА СО КОВИД-19 ИСФРЛИ НА ПОВРШИНА УШТЕ ЕДЕН СТАРО-НОВ ПРОБЛЕМ Зачестените карантински мерки, изолацијата и забраните за движење ги принудија граѓаните да ги напуштаат урбаните средини...

Уште колку долго ќе опстојуваат септичките јами во градовите?

Македонија е само 13 отсто покриена со фекална канализациска мрежа. Тоа значи дека во најголем дел од градовите и руралните средини допрва треба да...