Ознака: сам

Не оставајте ме сам

Денес, како што ми изгледа, Европската Унија е многу подалеку за нас од 2030 година, за која власта се напали како мало дете на...

Макрон е сам

Со блокирањето на членството во ЕУ за Албанија и за Македонија, Макрон всушност сака да спречи секакво понатамошно зајакнување на централниот и источниот европски...