Ознака: Руско оружје

Според Зеленски, руското оружје во Белорусија укажува на неуспехот на состанокот...

Неуспешна беше неодамнешната средба меѓу претседателите на Русија и Кина, Владимир Путин и Си Џинпинг, на што укажува токму намерата на Русија да распореди...

Руското оружје за Србија го „вознемири“ Вашингтон

Доколку САД воведат некаков вид санкции кон Србија, можно е тие да не бидат насочени кон државата, туку да бидат персонални и насочени кон...