Ознака: Панче Рибарски

Домашните криптофарми можат да се постават насекаде, но зависат од три...

По повод случајот во ГТЦ Работењето на „риговите“ за „ископување“ криптовалути е проследено со голема бучава и потрошувачка на електрична енергија, а како најголеми предизвици...