Ознака: Општина Кисела Вода

Општината Кисела Вода подготвува зелен катастар

Општината Кисела Вода продолжува со реализацијата на проектот за воспоставување зелен катастар, во кој ќе влезат околу 1.400 дрвја што ќе ја обележат личната...

Општината Кисела Вода ја почна есенската дератизација

Општината Кисела Вода ја започна есенската дератизација, а со поставување мамки за глодачите започна од делот наречен бараки во населбата 11 Октомври. Според планираното,...

Општина Кисела Вода ги санира спор­тските игралишта и урбаната опрема

Од општината Кисела Вода информираат дека спроведуваат акција за санација на урбана опрема, спортски и детски игралишта во сите урбани и месни заедници на...