Ознака: најранлива

Пешаците се најранлива категорија во сообраќајот, но некој треба и...

Сликата на улиците приближно изгледа вака: улицата се преминува надвор од пешачки премини, најчесто таму каде што најмногу им одговара на граѓаните, каде што...