Ознака: насмевка

Шахот е мојата прва љубов, крајната цел е тој да продолжи...

Играњето, особено за репрезентација, е нешто што секогаш ќе го сметам за највозвишено, но бара и најголемо внимание. Судењето е секогаш опција што заслужува...

„Насмеана депресија“: Депресијата и насмевката неретко одат рака под рака

Се чувствувате безначајно и тажно, а сепак сте насмеани пред другите? Можно е да страдате од „насмеана депресија“. Дури откако депресијата ќе доведе до...

Сплиќанец ја бара девојката на својот живот

Заљубен сплиќанец е во потрага по мистериозната девојка чија насмевка го маѓепсала, но за жал немал храброст да се врати по неа, па затоа...