Ознака: MНР

МНР ќе ја прекине предвидената еднонеделна кампања за претседавањето со ОБСЕ

Министерството за надворешни работи соопшти дека по сугестија на ЗНМ ќе ја прекине предвидената еднонеделна кампања преку користење веб – банери која е во...