Ознака: Мирјана Карановиќ

Карановиќ: Политичарите мислат дека само тие работат

Актерката Мирјана Карановиќ во Сараево ги коментираше протестите во регионот: „Мислам дека протестите се добри и интересни двигатели на човечките акции, да чувствуваш бес...