Ознака: „Малиот битолски Монмартр“

На 42. издание на „Малиот битолски Монмартр“ 120 учесници од...

Минатиот вторник на платото пред детската ликовна галерија „Мал Монмартр“, во срцето на старата битолска чаршија, се одбележаа 55 години од основањето на детското...

„Роденденски подарок“ од „Малиот битолски Монмартр“ за седумте децении на градинката...

Изложба на детски цртежи во галеријата „Ко-Ра“ во Скопје Во галеријата „Ко-Ра“ во Скопје, минатиот вторник беше отворена изложба со повеќе од 50 детски цртежи...