Ознака: колективна

Администрација во колективна хибернација

Настрана комплетната нефункционалност и на службите и на нивните електронски системи, неизбежниот впечаток дека целиот амбиент, од никогаш воспоставеното прецизно следење на процедурите, преку...

Потреба од позитивна колективна свест

Како последици од пандемијата и во првиот квартал од годинава во нашата земја продолжија здравствената, економската и политичката криза. Истовремено цените на храна и...