Ознака: животинско потекло

Во Македонија засега не се чувствува недостиг од производи од животинско...

Со оглед на фактот дека јајцата влегуваат во категоријата на основните прехранбени продукти, постојано се зголемува нивната побарувачка, но и велигденските празници дополнително влијаат...