Ознака: демотивира

Седењето дома ги демотивира студентите

И студентите и професорите сакаат да одат на предавања на факултет, бидејќи онлајн наставата не може да ја замени традиционалната, велат нашите соговорници ЕПИДЕМИОЛОШКАТА СЛИКА...