Ознака: „Вук Караџиќ“

Реконструкција на општинските основни училишта „Вук Караџиќ“ и „Христијан Карпош“

КУМАНОВО Градоначалникот на Општина Куманово, Димитриевски, одржа работна средба со претставници од Министерството за образование и наука. Целта на средбата е потпишување договор за реконструкција...