Ознака: апарати за домаќинство

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во...

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба....

Струјните шокови удираат најмногу по џебот на граѓаните

Прекините во снабдувањето со електрична енергија фатални за апаратите за домаќинство Испадите во електроенергетскиот систем претставуваат сериозна закана по електричните уреди, кои можат да откажат...