Ознака: .Александар Гочев

Пресуда за првиот соработник на Димова: Александар Гочев aко направи ново...

Дупла условна осуда доби Александар Гочев, поранешниот прв соработник на разрешената директорка Лидија Димова во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност. Пресудата...