Во утрешниот број на „Нова Македонија“ прочитајте ја колумната на адвокатот и поранешен судија м-р Владимир Туфегџиќ „На кого му прекипе“.

…„Читајќи ги изјавите на политичките фактори кој на кого и зошто должи, се наметнува логичен заклучок дека во последните 25 години е создаден систем на легализирана политичка корупција како форма за подмирување на политичко коалиционите должничко доверителни односи“…

Колумната прочитајте ја во утрешното издание на „Нова Македонија“