Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од улиците Трнодол, Поп Богомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош.