Фото: Анастасовски Горан

Во последниот месец во Зоолошката градина во Скопје се родија многу бебиња.

Принова добија леглата алпака, двогрбите камили, берберските овци, мајмуните патас и лемурите.

Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан