Ознака: Златен објектив

Признанија за аниматорката Тонкица Митровска и композиторот Љупчо Константинов

Кинотеката, традиционално по повод својот „роденден“ на 29 април, секоја година им го доделува признанието „златен објектив“ на филмски работници, кои преку својот професионален...

„Златен објектив“ на аниматорката Тонкица Митровска и композиторот Љупчо Константинов

Кинотеката, по повод својот роденден на 29 април, секоја година го доделува признанието „златен објектив“ на филмски работници, кои преку својот професионален ангажман придонеле...