Ознака: „Вработување.ком“

„Алкалоид“ најпосакуван работодавец за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

„За една успешна и амбициозна компанија огромен предизвик е да се одржат високото ниво на организациска култура, фокусот на резултати и високото ниво на...