Ознака: усвоени мерки

Српската влада ги усвои мерките што ги најави претседателот Вучиќ по...

Српската влада ги усвои мерките што денеска ги најави претседателот на Србија, Александар Вучиќ, а кои беа предложени по злосторството во Младеновац, кои МИА...