Ознака: уичилишта

Настава без нервоза – како функционираат протоколите за заштита од бомби...

Полицајци проверуваат пред да почне наставата, а присутни се и додека трае, нема влегувања без најава, се запишуваат посетите, а се прават и ноќни...