Ознака: тоник од рузмарин

Подгответе си тоник од рузмарин за раст на косата и нема...

Рузмаринот е спасител број еден за коса која е слаба и склона кон опаѓање. Ова растение содржи извонредна супстанца, урсолна киселина, која активно ја...