Ознака: токмак

Полуавтоматски токмак: ти го креваш, тој сам паѓа

Поважно од дигитализацијата е прашањето - што дигитализираш. Лош учебник, и да го дигитализираш, останува - лош учебник. Како што добар учебник останува добар...