Ознака: „Тоде Петрeвски“

Наградата Битолски весник,  „Тоде Петрeвски“ за Маја Богоевска

Со одлука на редакцијата на Битолски весник, најстариот локален печатен медиум во државата, кој на 29 април наполни 59 години од излегувањето на првиот...