Ознака: талентирана

Во песните, Конески воспева инвентивна и талентирана жена

Изложбата „Навезени спомени“ во чест на великанот Изложбата „Навезени спомени“ ќе биде отворена денеска, во 13 часот, во Музејот на Македонија. На изложбата се презентирани...