Ознака: „Стартапувај 5”

ФИТР со нов јавен повик „Стартапувај 5” наменет за поддршка за...

Фондот за иновации и технолошки развој денеска го објави јавниот повик Стартапувај 5, со кој вкупно 2 милиони евра неповратни финансиски средства се ставаат...