Ознака: стандардизирање

Греењето во Скопје ќе биде исто за сите потрошувачи, од 6...

АД ЕСМ со соопштение ја извести јавноста дека спроведе промени во системот на греење на град Скопје во правец на стандардизирање и воедначување на...