Ознака: спрејови

Спреј кај горно респираторни инфекции кај новороденчиња, деца и возрасни

Автор: Д-р Бобан Блажевски, ПЗУ Кордис Престојниот период на почеток на школска година како и новите почетоци во градинките со себе ќе донесат поголема фрекфенција...