Ознака: скршне

Ќе скршне ли Италија од кинескиот „Појас и пат“?

Италија би можела да се повлече од кинескиот инфраструктурен проект „Појас и пат“ поради растечките притисоци на Вашингтон кон Рим, во контекст на растечките...