Ознака: Сите за МКЦ

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните...

Иницијативата „Сите за МКЦ“ го организира третиот неделен собир овој месец, во знак на поддршка на културните храмови во овој град кои непрекинато се...

„Сите за МКЦ“ преку јавно писмо бара враќање на програмскиот буџет...

Движењето „Сите за МКЦ“ објави јавно писмо со барања во врска со Младинскиот културен центар, наведувајќи дека целта на акцијата е да се покаже...