Ознака: синергија

Сплотеност и синергија се новите имиња за успешна нова година

Искуството од изминатиов период покажува колку е значајно сплотени и со меѓусебна доверба и поддршка да целиме кон подобри услови за живот на сите...

Енергија за спортска синергија

Важно е, на пример, да се продолжи со енергетски ефикасни решенија за сите спортски објекти на кои тоа им е потребно. Сето тоа со...