Ознака: Сајковски

Со „Платформа 1198“ целосно ќе ја рестартираме, реорганизираме и реформираме нашата...

Восхитен сум од сите вас, собрани овде во Охрид. Илјадници охриѓани, но и граѓани од цела Македонија, од Битола, од Кичево, од Струга, од...