Ознака: роденденска

Педесетина ученици беа дел од тридневната концертна роденденска програма

Повеќе од четири децении, основното музичко училиште „Васо Карајанов“ посветено работи на стекнување знаења и вештини кај учениците, со што обликува нови генерации успешни...